Оплачуйте страховки криптою за допомогою BinancePay

author's photo

Ведмеденко Марія

4944

Сплатити покупку криптовалютою в Україні стає реальністю. Те, що раніше здавалося чимось складним та незрозумілим, вже входить у повсякденність. Тепер крім оплати страхового поліса за допомогою картки Visa, MasterCard та програми Приват24, можна придбати страховку через BinancePay. Цей спосіб, крім того, що зручний, також є безпечним для оплати страхових продуктів.


Навіщо оплачувати криптою, якщо гривнями можна?


Оплачувати покупку прямо криптою вигідніше, ніж зняти з гаманця та перевести у гривні на банківську картку. У більшості крипто-бірж за виведення коштів передбачена серйозна комісія. Також багато банків встановлюють комісію за поповнення банківських карток. Якщо ж оплачувати страховий поліс через BinancePay, то комісія становитиме лише 1%.


Як сплатити страховку на Polis.ua криптовалютою?


Оформлення страховки не відрізняється від звичайної процедури:


  • Вкажіть необхідні параметри залежно від виду поліса (автоцивілка, турстрахування, Зелена карта та ін.)
  • Розрахуйте вартість страхування та виберіть відповідний поліс.
  • Заповніть анкету.
  • На етапі оплати виберіть варіант BinancePay. Доступний для користувачів Binance.




Легалізація криптовалюти в Україні


Україна є однією з найбільш цифрових та диджиталізованих країн світу – у багатьох українців навіть є криптогаманці. Дослідження Chainalysis на початку літа 2021-го показало, що українці заробили $400 млн на продажі біткоїна, а Україна увійшла до топ-5 країн світу за оборотом криптовалюти.


Перша спроба запровадити оплату криптовалютою припала на 2017-2018 рік. Але, на жаль, процедура не прижилася в Україні через складність проведення транзакції та обліку отриманої криптовалюти. Компанії відмовилися від оплати криптою на користь банківської картки.


Нова ера оплати криптою настала з технологією Settlepay. Спільно з Binance створено спрощену процедуру оплати криптовалютою BinancePay. Нова технологія зробить оплату криптою по-справжньому масовою. Механізм простий:


  • Клієнт вибирає оплату BinancePay та перед ним з’являється QR-код.
  • Далі користувач повинен використовувати сканер QR-кодів у своїй програмі Binance на смартфоні.
  • Після сканування коду з’являється можливість оплатити без додаткового прописування рахунку, номера гаманця та суми.

Також потрібно буде вказати пін-код для безпеки операції. Це необхідно, щоб якщо телефон візьме хтось сторонній, то скористатися рахунком буде неможливо. SettlePay підтримує понад 40 токенів. Наприклад, Bitcoim, Ethereum, binance coin, cardano, dogecoin. Монету для оплати вибирає вже користувач.


4944

Сподобалася стаття? Поділіться з друзями

Останні публікації

Все в одному!

Встанови додаток POLIS.UA та отримай усі фінансові послуги у своєму смартфоні!

iphone
iphone