Подорожуй кайфово в безпеці разом з Polis.ua

author's photo

Параніч Аліна

1786

В розпалі період подорожей, пандемія Covid-19 дещо стихає і все більше туристичних міст відкривають свої кордони. Однак виникає запитання, як захистити себе та зберегти спокій під час поїздок за межі країни. При візиті в іншу країну наявність полісу туристичного страхування є незамінним атрибутом.


За для вашої зручності сервіс Polis.ua пропонує електронний поліс туристичного страхування, який буде завжди під рукою у вашому телефоні. Він має таку ж саму юридичну силу, як і стандартний паперовий. Достатньо завантажити електронний поліс на телефон або видрукувати. При настанні страхової події зателефонувати за номером вказаним в договорі.


При оформленні туристичного страхування не виникає жодних труднощів та займає буквально 5 хвилин вашого часу для заповнення анкети, де варто вказати дані закордонного паспорта. Перевагою є те, що за одним полісом можливо застрахувати декількох людей. Страхувальником виступай той хто його укладає та оплачує, всі інші, яких ви хочете застрахувати, будуть застрахованими особами. При цьому, Страхувальник може виступати, також, застрахованою особою.


На сайті Polis.ua є можливість детальні ознайомитися з вартістю туристичного страхування за популярними напрямками на три, сім і десять днів. Прочитати, справді, корисні поради для туристів та дізнатися про країни, які входятьдо Шенгенської зони.


Розрахувати вартість електронного поліса туристичного страхування для виїзду за кордон можливо онлайн, відразу на сайті. Варто вказати напрямок, період поїздки, кількість туристів і додаткові параметри такі, як ліміт покриття мету поїздки.


Туристичні поліси від більшості страхових компаній пропонують схожий базовий пакет послуг, який включає в себе:


  • амбулаторне або стаціонарне медичне лікування;
  • екстрена стоматологічна допомога;
  • транспортування в лікарню;
  • придбання ліків, виписаних лікарем;
  • репатріація тіла на батьківщину в разі загибелі застрахованої особи.

При настанні страхової події варто зв’язатися зі страховою компанією, яка візьме на себе пошук найближчої лікарні, організує прийом у лікаря, доставлення медикаментів і інші необхідні послуги. Номер за яким варто звернутися завжди вказаний в страховому полісі.


При настанні страхової події отримання виплати може відбутися в зручний для вас спосіб, який ви визначаєте самостійно. Страхові компанії пропонуються наступні варіанти:


  • компанія організовує надання медичної допомоги. Оплата послуг відбувається безпосередньо від страхової компанії в медичну установу, де вам надають допомогу;
  • по поверненню в Україну страхова компанія компенсує вартість медичних послуг. Для цього потрібно надати довідку / виписку з печаткою медичної установи діагнозом, рецепти, чеки на оплату ліків, діагностику.

Тому радимо вам бути усвідомленими, досвідченими туристами, подорожувати з користю та задоволенням для себе, разом з електронним полісом туристичного від Polis.ua.


    1786

    Сподобалася стаття? Поділіться з друзями

    Останні публікації

    Все в одному!

    Встанови додаток POLIS.UA та отримай усі фінансові послуги у своєму смартфоні!

    iphone
    iphone