Polis.ua та Uklon Inclusive для більшої безпеки та комфорту

author's photo

Ведмеденко Марія

3121

Україна налічує понад 2,7 млн людей з інвалідністю, їх кількість щодня зростає через наслідки війни. Багато з них потребують додаткових ресурсів для повернення до повноцінного життя.


Навіть з усіма загальнодоступними засобами транспорту, як таксі, автобуси чи метро, пересування містом залишається великою проблемою для людей з інвалідністю.


Як Polis.ua доєднався до проєкту Uklon Inclusive


Polis.ua долучився до ініціативи підтримки людей з фізичними порушеннями разом з Uklon. Для того, щоб захистити важливе майно нашого партнера, Polis.ua забезпечив повним КАСКО усі автомобілі програми “Інклюзивного” класу.


Про проєкт Uklon Inclusive


Uklon разом з Mastercard, MacPaw та OKKO запустили інклюзивний клас авто, щоб надати можливість комфортних та безпечних поїздок містом людям, які мають порушення опорно-рухового апарату та пересуваються за допомогою крісла колісного.


Адаптовані автомобілі укомплектовані гідравлічним підіймачем, рампою, спеціальними пасками безпеки та кріпленням для фіксації крісла колісного.


На сьогодні вже було виконано понад 10000 замовлень, а користувачів програми налічується більше тисячі. Хоча програма поки що діє лише у Києві та Львові, але вже розглядається можливість запуску її у Дніпрі та Харкові.


Ще є інша благодійна ініціатива від Polis.ua — збір для ЗСУ. Долучитися та “задонатити” може кожен, хто оформлює страховку. Необхідно відмовитися від знижки, щоб перерахувати її на потреби ЗСУ.


3121

Сподобалася стаття? Поділіться з друзями

Останні публікації

Все в одному!

Встанови додаток POLIS.UA та отримай усі фінансові послуги у своєму смартфоні!

iphone
iphone