Fishka і Polis.ua стали партнерами

author's photo

Ведмеденко Марія

1515

Чому вигідно оформляти страхові поліси з карткою Fishka?

Fishka — це програма накопичення балів за щоденні покупки. Власник картки використовує бали на знижки, поповнення рахунку і винагороди з Каталогу Fishka. Картка допомагає економити гроші без зайвих турбот.


Fishka для Polis.ua — це повернення до 25% від суми покупки на Polis.ua*, яке власник картки Fishka отримує на баланс балами. Бали можна витратити на покупки, в тому числі на сайті Polis.ua.


* Страхові та фінансові продукти, за які нараховується кешбек, зазначені на сайті.


Який кешбек можна отримати на Polis.ua?

• Власники картки Fishka при оформленні товарів на Polis.ua, без додаткових промокодів, отримують гарантоване повернення 10% балами на персональну картку Fishka*.


• При наявності промокоду Polis.ua і картки Fishka розмір кешбеку може досягати 25%. В цьому випадку є три варіанти перерахування коштів — на банківську картку, на поповнення рахунку мобільного телефону або на особисту картку Fishka.


• Приводьте друзів і отримуйте кешбек 10% за їх покупки на сайті Polis.ua. Кошти можна перерахувати на банківську картку, на поповнення рахунку мобільного телефону або на особисту картку Fishka балами.


* При виведенні кешбеку на картку Fishka податки не утримуються. При виведенні на банківську картку або поповнення мобільного номера утримуються військовий збір і ПДФО.


Як отримати кешбек від Polis.ua на карту Fishka?

  1. У Вас вже є картка Fishka. Зареєструйтеся на Polis.ua та вкажіть номер телефону, до якого прив’язана картка Fishka. При оформленні страхового поліса Polis.ua автоматично додасть Вашу картку Fishka та запропонує зарахувати кешбек на неї.
  2. У когось з родини або друзів є картка Fishka чи Ваша картка зареєстрована на інший номер телефону. Якщо Ваша картка Fishka прив’язана до іншого номеру телефону або Ви хочете отримувати кешбек на картку дружини/чоловіка/батьків/друзів, тоді сервіс запропонує ввести її номер самостійно.
  3. У вас немає картки Fishka. Сервіс Polis.ua допоможе відкрити нову картку та після оформлення страхового поліса автоматично зарахує кешбек на неї.

Як витратити бали на Polis.ua?

Партнерство з Fishka дає можливість оформляти страхові поліси на Polis.ua зі значною вигодою. Балами клієнт незабаром зможе оплатити до 20% вартості полісів ОСЦПВ і 40% туристичної страховки.


Як отримати картку Fishka?

Для того, щоб оформити картку, натисніть кнопку «Зареєструвати картку».


Як відстежувати баланс балів?

Скоро відстежувати баланс буде можливо в особистому кабінеті на сайті Polis.ua і в мобільному додатку Polis.ua.


Інший спосіб перевірити баланс — зайти в розділ «Персональний кабінет» на сайті myfishka.com, в мобільному додатку або подивитися в чеках оплати в магазинах-партнерах.


    1515

    Сподобалася стаття? Поділіться з друзями

    Останні публікації

    Все в одному!

    Встанови додаток POLIS.UA та отримай усі фінансові послуги у своєму смартфоні!

    iphone
    iphone