Підсумки року і статистика Polis.ua за 2020 рік

author's photo

Ведмеденко Марія

1264

Зазвичай підсумки року підбиваються напередодні Нового року: у всіх блогах, постах в Instagram і Facebook сипалися «підсумки року». Така різноманітність інформації не давала вдатися та зацікавити читача. Тому саме час зараз показати вам цікаву статистику за весь 2020 рік.


Не секрет, що 2020 рік не тільки для кожного українця, а й для бізнесу став дуже складним. Правило «адаптуйся або поступися місцем іншим» стало девізом минулого року. Особливо це торкнулося сфери послуг. Один з важливих інсайдів для нашої компанії: перехід бізнесу в формат онлайн страхування — крок в майбутнє.


Коронавірусна пандемія дала усвідомлення наскільки важливо і необхідно Polis.ua продовжувати працювати у сфері спрощення документації для автомобілістів.


Адаптація під нові умови для сервісу Polis.ua полягала у роботі над удосконаленням сайту, розробці додатку, роботою над швидким відгуком на потреби українців.


Перше, що ми впровадили — страхування здоров’я, в тому числі від COVID-19. Новини про нестабільний фінансовий стан українців дали ідею про співпрацю з кредитними організаціями для отримання невеликих позичок, які допомогли багатьом людям вижити до отримання зарплати. Поява камер відеофіксації та платних парковок спонукало створити швидку і зручну процедуру оплати штрафів. Одне з останніх оновлень на Polis.ua «Газ дешевше» з’явився через інформацію про подорожчання газу з січня і новини про те, що з 1 серпня можна змінювати постачальника газу.


За 2020 рік в Instagram ми провели два великих розіграша, де учасники виграли колонки JBL, навушники та павер банки. Також ми організовували близько 10 святкових розіграшів палива.


З складнощів, що виникли через пандемію, стала неможливість зібрати всю команду разом. 2020 рік уже прозвали роком Zoom, тому альтернативним варіантом для нас стали Zoom-конференції.


Як підсумок – 154 тис. оформлених договорів на сервісі Polis.ua і платежів на 115 млн грн.


Проаналізувавши ці дані ми склали цікаву статистику, якої хочемо поділитися.


Топ-10 автомобілів, які страхуються на Polis.ua


Топ-3 років випуску автомобілів


Топ-10 найпопулярніших страхових компаній, які зібрали платежі


Які франшизи вибирають найчастіше


2021 почався з крутої новини — користувачі Android і IOS можуть завантажити в GooglePlay та AppStore додаток Polis.ua.


Чому ви захочете завантажити додаток?

  • Страховий поліс завжди буде знаходитися в додатку, навіть якщо Ви придбали його не на Polis.ua
  • Оформляйте страховку в додатку за хвилину
  • Сервіс буде нагадувати про необхідність поновлення поліса перед закінченням дії страховки
  • Зовсім скоро можна буде оплачувати штрафи в кілька кліків в додатку
  • Скоро можна буде оформити КАСКО, туристичну страховку, страховку здоров’я, взяти кредит в МФО або замовити кредитну карту
  • Використовувати як «гаманець» для страховок

Ми вдячні клієнтам Polis.ua за те, що щорічно вибираєте нас, підтримуєте наші продукти та рекомендуєте своїм друзям! У 2021 році наша команда планує інтегрувати ще більше крутих ідей, провести більше розіграшів і акцій.



    1264

    Сподобалася стаття? Поділіться з друзями

    Останні публікації

    Все в одному!

    Встанови додаток POLIS.UA та отримай усі фінансові послуги у своєму смартфоні!

    iphone
    iphone