Новий потяг Львів-Варшава: яка ціна та як купити квитки

author's photo

Ведмеденко Марія

3958

Львів тепер стає новою точкою відправлення для міжнародного поїзда, що сполучає Україну та Польщу. Маршрут цього потягу пролягає через хабову станцію Рава-Руська, що дозволяє здійснити одну пересадку для пасажирів з Львова, Івано-Франківська, Стрия, Коломиї, Калуша, Брюховичів та Жовкви. Кінцева точка — Варшава.


Про пересадку, час подорожі та зручності


Подорож буде ще більш комфортною, бо у потязі є Wi-Fi від Starlink. Час подорожі з Львова до Варшави становить приблизно 9 годин. Це досить швидко, враховуючи відстань між містами.


Єдине, що на станції Рава-Руська пасажирам доводиться здійснювати пересадку з поїзда української ширини колії на поїзд польського перевізника SKPL.


Яка вартість квитка на потяг Львів-Варшава?


Ціни розпочинаються від 1 188 гривень. Купити квитки на цей маршрут можна через різні канали, такі як застосунок «Укрзалізниці», сайті компанії, чат-бот чи каси вокзалів.


Крім цього, “Укрзалізниця” має в планах розширення мережі міжнародних маршрутів, запускаючи новий поїзд Чоп — Прага. Також робиться активна робота над маршрутом Перемишль — Берлін, що дозволить мати ще більше зручних зв’язків між країнами.
Нові маршрути не лише забезпечують зручність для мандрівників, а й сприяють розвитку туризму та міжнародних зв’язків. Нагадаємо, що перед подорожжю необхідно оформити туристичне страхування, бо це є обов’язковим документом для виїзду за кордон.


3958

Сподобалася стаття? Поділіться з друзями

Останні публікації

Все в одному!

Встанови додаток POLIS.UA та отримай усі фінансові послуги у своєму смартфоні!

iphone
iphone