Подорожі в Україні та за кордон

author's photo

Юрій Балабанов

1703

Подорож – це одна зі сфер життя людини, яка кардинально змінилася під час карантину. Доступність цієї розваги стала набагато складніша. Багато країн обмежують або зовсім закривають в’їзд для туристів. Планування відпочинку в сьогоднішніх реаліях впирається у багато факторів. Які країни будуть відкриті? Які умови для відпочинку? Чи потрібні тести на ПЛР або доведеться бути в ізоляції якийсь період?


Країни готові прийняти туристів

Ситуація з туризмом змінюється дуже швидко. Кожна країна висуває свої вимоги для в’їзду мандрівників. Але попри ситуації у світі, все більше країн готових прийняти туристів. Найпопулярніші: Туреччина, Єгипет, Греція, Болгарія, Кіпр, Мальдіви, Таїланд, Мексика. Поступово кількість країн відкритих для подорожуючих збільшується. На жаль відвідати Іспанію, Італію, Індію з метою туризму поки заборонено.


Куди звертатись за допомогою

Після того як, як визначилися з напрямком подорожі варто уважно вивчити вимоги, які пред’являються туристу. З цим питаннями вам допоможуть впоратися туристичні агентства. Вони зацікавлені забезпечити якісний сервіс. Вони зможуть відповісти на багато питань.


Зверніть увагу на пропозиції страхових компаній. Їх нині на ринку велика кількість. Страхові поліси можуть захистити від зайвих стресів, труднощів і наслідків в результаті настання страхового випадку. Страхові агенти можуть запропонувати для мандрівників за кордон захист на випадок зараження COVID-19. Туди може бути включена діагностика, лікування, медична евакуація.


Замовити страховку зараз можливо не виходячи з дому. Можна підібрати оптимальну програму онлайн. В будь-який час. Відразу оплатити та отримати поліс на електронну пошту.



Подорож Україною

Завдяки карантину піднявся інтерес на туризм усередині країни. В Україні багато красивих і цікавих місць. За одне відвідування неможливо побачити всі визначні пам’ятки. Прекрасні храми й собори, стародавні замки й фортеці, дивовижну природу. Все це можна оглядати відвідуючи Україну не один раз.


Зараз туристичні агентства пропонують різноманітні тури. Від поїздок вихідного дня до подорожей тривалого періоду.


Відпочинок можна планувати як в літній час, так і в зимовий.


Влітку можна поїхати до моря. В Україні є безліч красивих пляжів: диких і з курортною інфраструктурою. Велика розмаїтість дозволить кожному вибрати відповідне місце в залежності від особистих пропозицій.


Зимовий відпочинок може запропонувати: катання на лижах, ковзанах, купання в термальних джерелах, подорож канатно-крісельної дорогою, звідки відкриваються дивовижні види.


Страхування для подорожуючих Україною

Для мандрівників Україною страхові агентства пропонують купувати комплексне страхування. Це забезпечує захист від непередбачених витрат. У нього входять медичне страхування і страхування від нещасних випадків.


Отримати якісну медичну допомогу в незнайомому населеному пункті допоможе страховий поліс. У нього включається:


  • медикаментозне лікування;
  • екстрена медична допомога;
  • екстрена стаціонарна допомога;
  • медичні перев’язки;
  • репатріацію тіла

Цілодобова підтримка лікаря координатора сервісної служби.


Страхування від нещасних випадків:


  • наступ тимчасової втрати працездатності;
  • інвалідність;
  • смерть

Вартість страхового поліса може змінюватися в залежності від наявності активних видів діяльності у подорожі (катання на ковзанах, лижах і т.д.)


1703

Сподобалася стаття? Поділіться з друзями

Останні публікації

Все в одному!

Встанови додаток POLIS.UA та отримай усі фінансові послуги у своєму смартфоні!

iphone
iphone