КАСКО на автомобілі класу преміум

author's photo

Ведмеденко Марія

1622

Загальновідомо, що чим дорожче автомобіль, тим більше вартість його ремонту в разі пошкодження. Для того, щоб уникнути великих витрат, зайвих хвилювань всім власникам транспортних засобів варто серйозно задуматися про придбання страхового поліса КАСКО.


Чому краще вибирати КАСКО

Для збільшення продажів страхових полісів КАСКО компанії створюють нові цікаві пропозиції відповідні особистим побажанням і вимогам своїх клієнтів. Такі пропозицій для власників автомобілів преміум-класу можна знайти в страховому полісі КАСКО.


КАСКО – це добровільне страхування, що захищає інтереси власника транспортного засобу, від непередбачених ситуацій. Страхується не відповідальність водія, а сам транспорт від пошкоджень, вибухів, знищення, викрадення і так далі. Відшкодування за договором КАСКО отримує страхувальник за транспортний засіб. Розмір відшкодування шкоди визначає сама страхова компанія.


Тарифи на КАСКО залежать від багатьох факторів:


  •  вік автомобіля;
  • потужність двигуна
  • вартість нормо-години та ціна на запчастини СТО для конкретної марки автомобіля;
  • вік, стаж водіння всіх осіб, що користуються застрахованим транспортом;
  • тип охоронного пристрою автомобіля,
  • страхова історія.

На що важливо звернути увагу

  1. Перед покупкою КАСКО потрібно вивчити умови страхування, терміни та правила компанії в яку ви звернулись. Наприклад, терміни “повна або конструктивна загибель автомобіля”, “збиток”, “викрадення”- можуть розумітися по-різному.
  2. Особливо приділіть увагу на правила в договорі страхової компанії про те, як швидко потрібно повідомляти про настання страхового випадку. Тому що невчасно виконана вимога може скоротити або скасувати виплату.
  3. Дізнатися треба заздалегідь, як швидко виплачуються гроші за страховий випадок або ремонтується машина.
  4. Можуть бути прописані в договорі поліса вимоги, які ви виконати не зможете. Наприклад, не всі автостоянки мають систему охорони або не можуть документально це довести.
  5. При складанні договору поліса потрібно вибрати відповідну вам схему відшкодування по страховому випадку. Це може бути ремонт транспортного засобу або відшкодування по КАСКО в грошовому еквіваленті. Якщо ви вибрали ремонт, то в договорі має бути зазначено де буде він проводиться. Це може бути офіційний дилер або спеціалізована станція технічного обслуговування.
  6. Для водіїв транспортних засобів преміум-класу страхові компанії пропонують повне КАСКО. Туди входить: пошкодження від падіння предметів, ДТП, стихійні явища, напад тварин, протиправні дії третіх осіб, незаконне заволодіння.

Нові можливості при оформленні страхового поліса

На сьогодні з’явилася можливість оформляти мобільний додаток. З ним клієнту, який  потрапив в ДТП не потрібно дзвонити в страхове агентство, їхати туди. Потерпілий може відразу вирушати на СТО.


Клієнт може самостійно оформляти страховий поліс, підбирати умови вигідні для нього. Є можливість самому розрахувати вартість поліса. Все це можна робити через інтернет-онлайн.



Для оформлення договору КАСКО потрібні документи:


  • паспорт або інший документ, що засвідчує особу;
  • якщо договір укладав не господар, а його представник, то необхідно мати нотаріальну довіреність;
  • копії водійських прав, всіх осіб, які можуть користуватися цим авто, і їх імена будуть вписані в поліс;
  • ІПН;
  • документ про реєстрацію транспортного засобу;
  • при наявності додаткового обладнання – акти на його установку, технічний паспорт.

1622

Сподобалася стаття? Поділіться з друзями

Останні публікації

Все в одному!

Встанови додаток POLIS.UA та отримай усі фінансові послуги у своєму смартфоні!

iphone
iphone